30 χρόνια πρωτοπορίας… και συνεχίζουμε!

Η Europlanet δεν είναι απλά μία σύγχρονη εταιρία διαδικτυακών εφαρμογών… είναι το πραγματοποιημένο όραμα 2 φίλων φοιτητών, που από την πρώτη στιγμή σκοπός τους ήταν και συνεχίζει να είναι η προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών αιχμής που αξιοποιούν την τεχνολογία και δίνουν αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε επιχειρηματική ανάγκη. Με αφοσίωση και σκληρή δουλειά από τα ιδρυτικά στελέχη, κατάφερε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, η Europlanet, να αποτελεί σημείο αναφοράς αξιοπιστίας, επαγγελματισμού και τεχνολογικής κατάρτισης για όλους όσους την εμπιστεύονταν στους τομείς της παραγωγής ειδικού λογισμικού, την πώληση Η/Υ, την εγκατάσταση δικτύων Η/Υ και γενικότερα την παροχή ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης.

Σήμερα, 30 χρόνια μετά, έχει εξελιχθεί σε μια σύγχρονη ολοκληρωμένη εταιρία που εκτείνεται σε όλο το φάσμα των διαδικτυακών εφαρμογών και παρέχει προηγμένες υπηρεσίες Web/Data Hosting, Web Design και Domain Name Registration με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές πλατφόρμες και εργαλεία που κάνουν το internet και την επαγγελματική του αξιοποίηση πιο εύκολη από ποτέ.

Με συνεχή, έρευνα, εκπαίδευση και επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό, η Europlanet καταφέρνει να προηγείται κάθε τεχνολογικής εξέλιξης, αποτελώντας παράδειγμα ακόμη και για τον ανταγωνισμό. Σε κάθε σου τεχνολογικό βήμα η Europlanet  είναι δίπλα σου και μαζί θα είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

Domain & Services, Hosting & SSL, Website & Security Telephony & SMS, Server, Pro πιο εύκολα απο ποτέ!

easy να το αποκτήσεις, πιο easy να το διαχειριστείς

Ελληνικές και Διεθνείς Πιστοποιήσεις

Με παρουσία στον Internet από την γέννησή του, η Europlanet έχει καταξιωθεί και έχει αναγνωριστεί όχι μόνο σε Εθνικό επιίπεδο ως ο 1ος καταχωρητής αλλά και σε Ευρωπϊκό & Παγκόσμιο επίπεδο. Η σταθερότητα, η αξιοπιστία και η ασφάλεια που παρέχει στους πελάτες και συνεργάτες της είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες.

 • Η Europlanet είναι η μόνη αμιγώς Ελληνική εταιρεία που κατέχει την μέγιστη διαπίστευση της ICANN. ID No:4037. Η διαπίστευση ICANN είναι το επαληθευμένο σήμα ή αλλιώς ταυτότητα εμπιστοσύνης που χορηγείται από την Internet Corporation of Assigned Names and Numbers (ICANN) στον κλάδο των Ονομάτων χώρου Internet (Domain Names). Οι καταχωρητές που είναι διαπιστευμένοι από το ICANN θεωρούνται αυθεντικοί, ασφαλείς και αξιόπιστοι στον κλάδο.

 • Με την συγκεκριμένη διαπίστευση από το επίσημο Μητρώο EURid εγγυόμαστε για τις ορθές πρακτικές όσον αφορά την παροχή πληροφοριών και την τιμολόγηση των υπηρεσιών, την ακρίβεια των δεδομένων, την υλικοτεχνική μας υποδομή, το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας καθώς και τη δημοσίευση των πληροφοριών σχετικά με τις χρεώσεις και τα επίπεδα εξυπηρέτησης. Με το σήμα αυτό, η ίδια η EURid διασφαλίζει στους χρήστες πως ο πάροχος πληρεί όλες τις προδιαγραφές για την μέγιστη ποιότητα στην υπηρεσία που θα λάβει.

 • Από το 2004 μέχρι και σήμερα η Europlanet παραμένει ο πρώτος καταχωρητής σύμφωνα με την επίσημη άδεια της Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική Επιτροπή Τηλπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) ανάμεσα σε περισσότερες από 400 εταιρίες και ατομικές επιχειρήσεις. Αριθμός άδειας: 3353/12-02-04

 • Το Easy.gr συνεργάζεται ήδη με το επίσημο Αγγλικό Μητρώο κατοχύρωσης ονομάτων χώρου internet με κατάληξη .uk, .co.uk, .org.uk, .net.uk & .me.uk και κατέχει την πιστοποίηση "Accredited Registrar Nominet". Ετσι μπορείς να αποκτήσεις το αγαπημένο σου Domain και σε αυτές τις καταλήξεις στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Συνεργάτες

Η χρήση επώνυμων ιδιόκτητων Server, οι συνεργασίες μας με τα πιο αξιόπιστα DataCenter σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, Καναδά και η συνεχής εκπαίδευση του μόνιμου προσωπικού είναι στρατηγικές επιλογές που οδηγούν σε μια σταθερή και ανοδική πορεία για περισσότερα από 18 χρόνια στην Ελληνική αγορά. Η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, ο σεβασμός στις απαιτήσεις και η τήρηση των συμφωνιών είναι η φιλοσοφία που μας αντιπροσωπεύει σε κάθε μας συνεργασία.
Η αποκλειστική διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω της εταιρίας μας (π.χ. Parallels Platinum Partner, Plesk Reseller, GeoTrust Europe, Trust Guard κ.α.), η πιστοποίηση της Europlanet ως ο 1ος επίσημος καταχωρητής Domain Names από την Ε.Ε.Τ.Τ. το 2004 κλπ, είναι η έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι παγκόσμιοι συνεργάτες μας αλλά ταυτόχρονα και η αναγνώριση του έργου που παράγουμε από το 1992 μέχρι και σήμερα.

 • Από το 2006 μέχρι και σήμερα η εταιρία μας κατέχει την πιστοποίηση της EURid ως .EU Registrar. Η διαπίστευση αυτή μας έδωσε την δυνατότητα να ενσωματώσουμε τα domain με κατάληξη .eu στο ασφαλέστερο και διασημότερο σύστημα διαχείρισης που έχουμε δημιουργήσει και λειτουργούμε κάτω από το easy.gr

 • Η Europlanet συνεργάζεται με το επίσημο ελληνικό Μητρώο .GR (Ι.Τ.Ε.) από το 1996 προκειμένου να μπορεί να κατοχυρώνει Domain Names και να εξυπηρετεί τους πελάτες της, όταν ακόμα η διαδικασία κατοχύρωσης/ανανέωσης ενός domain name ήταν μία χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία λόγω του μονοπωλιακού καθεστώτος που κατείχε το Ι.Τ.Ε. (Ιδρυμα Τεχνολγίας & Ερευνας). Δείτε το επίσημο site του Μητρώου

 • Η Synapsecom Telecoms S.A. είναι μια σύγχρονη και καινοτόμος εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, των DataCenters  και των τεχνολογιών πληροφορικής. Η εταιρεία, από την ίδρυσή της το 2007, λειτουργεί με ενθουσιασμό για την παραγωγή καινοτόμων ιδεών και με αφοσίωση στην ποιότητα και την ανάπτυξη.

 • Ισως ένα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Datacenter, το οποίο βρίσκεται στην Γερμανία και έχει αποσπάσει δεκάδες βραβεία , TUV και διαπιστεύσεις. Η Europlanet συνεργάζεται με αυτό για την εξυπηρέτηση των αναγκών Data/Web Hosting

 • Η υπολογιστική ισχύ των ιδιόκτητων Server υποστηρίζεται στο μεγαλύτερο μέρος τους, από επεξεργαστές της INTEL

 • Επίσημοι συνεργάτες και εισαγωγείς Servers μάρκας Supermicro από το 2003. Χρησιμοποιούμε την μοναδική τεχνολογία αυτών των Servers για να εξοπλίζουμε τα RACK που διαθέτουμε σε όλα τα Data Center που συνεργαζόματε. Η ευελιξία και η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στον ιδιόκτητο  μηχανογραφικό εξοπλισμό μας αυτού του κατασκευαστή ( Supermicro ) μας επιτρέπει να μπορούμε να παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις για Data & Web Hosting σε όλο τον κόσμο και να υλοποιούμε τις πιο σύνθετες και απαιτητικές τεχνολογικές υποδομές.

 • Επίσημοι συνεργάτες της Microsoft , με ειδικές διαπιστεύσεις σε επίπεδο Developer & Technical Support , συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τα λειτουργικά της πέραν από τις open source λύσεις του Linux για να εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο τις δυνατότητες virtualization & hyprethreating των νέων επεξεργαστών

 • Επίσημοι συνεργάτες του παγκόσμιου φορέα GeoTrust από το 2008. Οι αυξανόμενες ανάγκες για ασφάλεια στις δικτυακές συναλλαγές μας δίνει νέα ώθηση στην διάθεση κλειδιών SSL με ειδική κρυπτογράφηση. Η Europlanet μέσω του Geotrust Europe , γίνεται ο πρώτος επίσημος Ελληνας συνεργάτες και μέχρι και σήμερα διαθέτει τα πιο ισχυρά κλειδιά SSL , με την μεγαλύτερη αξιοπιστία και την πλήρη υποστήριξη χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνείτε με την αμερική και να μπλέκετε σε χρονοβόρες και δύσκολες διαδκασίες πιστοποίησης.

 • Η διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων αποτελεί για εμάς το σημαντικό μέρος μιάς συνεργασίας. Για τον λόγο αυτό, από το 2011 συνεργαζόμαστε με μία από τις ταχύτατα αναπτσσόμενες παγκόσμιες εταιρίες στον χώρο της διασφάλισης δεδομένων και ελέγχου αξιοπιστίας των WebSites και των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται, την Trust Guard.

 • Από το 2004 η Europlanet κατέχει την μοναδική στην Ελλάδα πιστοποίηση της Plesk ως Official Platinum Partner. Μία πιστοποίηση που δίδεται μόνο σε μεγάλους εθνικούς και πολυεθνικούς παρόχους Internet που έχουν υψηλές απαιτήσεις για ποιοτικές υπηρεσίες web & data hosting. Η εταιρία μας συγκαταλέγεται σε μία από τις 30 εταιρείες σε όλο τον κόσμο που απαρτίζουν αυτό την ισχυρή ομάδα δίνοντας στους πελάτες την μέγιστη Platinum ασφάλεια, την Platinum εξυπηρέτηση, την Platimun σταθερότητα και την Platinum εγγύηση για την 100% απόλυτη ικανοποίηση κάθε είδους απαίτησης Data & Web Hosting. Διαβάστε περισσότερα για την πιστοποίηση στο επίσημο site της Parallels και αναζητήστε την εταιρεία μας στον επίσημο παγκόσμιο οδηγό.

 • Ο μοναδικός φορέας SEO Analysis με την απολειστική ανάλυση δεδομένων του google.gr. Δες σε ποιά θέση βρίσκεται ο ανταγωνιστής σου, πόσα χρήματα ξοδεύει για διαφήμιση και ποιες λέξεις κλειδιά χρησιμοποιεί. Ανάλυσέ τον και απλά...ξεπέρασέ τον.

 • Η i-metrix κορυφαίος πάροχος λύσεων και εργαλείων ασφαλείας και επιχειρησιακής συνέχειας. Μοναδικός Authorized Reseller & Gold Service Provider της Acronis στην Ελλάδα. Η πλατφόρμα Acronis Cyber ​​Protect Cloud συνδυάζει τη διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας με επόμενης γενιάς anti-malware βασισμένο σε τεχνητή νοημοσύνη. Μειώνοντας την πολυπλοκότητα αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα και μειώνοντας το λειτουργικό κόστος.

 • H SpamExperts είναι παγκόσμιος ηγέτης στη ασφάλεια αποκλειστικά στα email. Προστατέψε την αξιοπιστία του δικτύου σου και απότρεψε υποκλοπές και επιθέσεις μέσω των email σου. Η SpamExperts φιλτράρει δισσεκατομμύρια emails κάθε μήνα σε όλο τον κόσμο και σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία της έχετε απόλυτη προστασία από ιούς, malware και spam. Με την SpamExperts έχεις την επιλογή για τοπική εγκατάσταση ή για χρήση του cloud και μέσα από τα plugins που σου παρέχει, έχεις απόλυτη σύνδεση με τα συστήματά σου ανεξαρτήτου υποδομής. Αρχειοθέτησε την αλληλογραφία σου και δε θα χάσεις ποτέ ξανά κανένα email.

 • Η ISPsystem είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που ειδικεύεται σε τεχνολογίες web και σε αυτοματισμούς για επαγγελαμτίες.Η ISPsystem ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2004. Από την έναρξη της, η φιλοσοφία της   ISPsystem  είναι να αναμορφώσει την αγορά στο τομέα της φιλοξενίας (hosting)  δίνοντας έμφαση στους ακόλουθους τομείς:
  • ποιότητα και αξιοπιστία σε προσιτές τιμές
  • υψηλό επίπεδο αυτοματοποίησης
  • 24ωρη πολύγλωσση τεχνική υποστήριξη
  • ισχυρά και ασφαλή προϊόντα
  • στοχευμένο μάρκετινγκ

 • Η OVH διαθέτει 27 DATACENTER σε ολόκληρο τον κόσμο, δύο από τα οποία είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Από το 2003, η OVH δεν σταμάτησε ποτέ να καινοτομεί με τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει, αναπτύσσει και διατηρεί τη δική της φιλοξενία υποδομών. Η OVH κατάφερε να αναπτύξει ένα παγκόσμιο δίκτυο DATACENTERS, το οποίο διαχειρίζεται πλήρως. Σήμερα, η OVH διαθέτει μοναδική τεχνογνωσία για την παροχή υψηλής διαθεσιμότητας, ασφάλειας και ενεργειακής απόδοσης.
  Για να εξασφαλίσει σύνδεση υψηλής ταχύτητας, bandwidth υψηλής ποιότητας και low latency, η OVH επιλέγει να επενδύσει στην ανάπτυξη του δικτύου οπτικών ινών της. Διαχειριζόμενο με τον εξοπλισμό DWDM, ο οποίος μεταφέρεται σε τεχνολογία coherent 100G, το δίκτυο OVH προσφέρει συνολική χωρητικότητα 12 Tbps παγκοσμίως.

 • Η Sonetel είναι μια εταιρεία που δημιούργησε ένα παγκόσμιο σύστημα VoIp τηλεφωνίας βασισμένο στα πιο υψηλά Standards της αγοράς. Με την υλικοτεχνική της υποδομή και την συνεργασίας της με όλα τα παγκόσμια δίκτυα τηλεφωνίας (σταθερής & κινητής) μπορεί και προσφέρει την πιο εύκολη και οικονομική τηλεφωνική υπηρεσία για επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ανά την υφήλιο αλλά και για ιδιώτες που θέλουν να επικοινωνούν με όλο τον κόσμο. H Europlanet είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

 • Πρώτη η Europlanet ξεκίνησε την παροχή υπηρεσιών Web Hosting και στην Ελλάδα το 2004 μετά την συνεργασία της με τον μεγαλύτερο και ισχυρότερο Ελληνικό πάροχο ISP, τον ΟΤΕ. Ως Επίσημος Τεχνολογικός Συνεργάτης του OTE κατέχουμε μοναδική εμπειρία στα δικτυακά κυκλώματα, την λειτουργία IP, την διακίνηση των DATA και ό,τι αφορά γενικότερα τις υπηρεσίες Internet για να μπορούμε μέσα από τις Dedicated γραμμές και τα ιδιόκτητα Rack , που είναι εγκατεστημένα στο Datacenter του ΟΤΕ, να σας παρέχουμε την μέγιστη ταχύτητα λειτουργίας με την μέγιστη ποιότητα εξυπηρέτησης.

 • Η νέα εποχή στην ομαδική εργασία και στην απομακρυσμένη πρόσβαση είναι εδώ. Η Europlanet σε συνεργασία με την Rushfiles διαθέτει πλέον και στην Ελλάδα την πιο πετυχημένη πλατφόρμα File Sharing. Η Rushfiles, από το 2012, με όραμα την ψηφιακή λειτουργία της κάθε εταιρίας και του κάθε οργανισμού, δημιούργησε την μοναδική αυτή πλατφόρμα για να έχουν πρόσβαση σε ένα "ηλεκτρονικό γραφείο" όλοι όσους επιθυμεί ο διαχειριστής, χωρίς όρια, χωρίς σύνορα και χωρίς φυσική έδρα. Αποθήκευσε τα αρχεία σου και τα έγγραφα σου με ασφάλεια και απόκτησε ελεγχόμενη πρόσβαση από παντού.

Γίνε συνεργάτης μας.

Έχεις υπηρεσία internet και θες να την ενσωματώσεις στο control panel μας; Έχεις ήδη φτιάξει το δικό σου API ή θες να το φτιάξουμε εμείς;  Εχεις μία ιδέα που μπορεί να υλοποιηθεί και να την χρησιμοποιούν καθημερινά  οι χιλιάδες χρήστες του easy.gr ;  Κάνε την ιδέα σου διάσημη και ξεκίνα να κερδίζεις  χρήματα από αυτή.

Έλα κοντά μας και μπες στο μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο ενιαίο σύστημα διαχείρισης υπηρεσιών internet! Μην χάνεις ούτε μια στιγμή.

Δώσε στην ιδέα σου την θέση που της αξίζει.  Δώσε στην ιδέα σου την αξία που της αρμόζει.

Eπικοινωνήστε μαζί μας.

Όνοματεπώνυμο/Επωνυμία:
Email:
Σημειώσεις:

Ευχαριστούμε το μήνυμά σας.

Έλα να γνωριστούμε!
tipos