easy AntiSpam

Κουράστηκες να σβήνεις καθημερινά δεκάδες μηνύματα spam από την γραμματοθυρίδα σου;
Η εποχή μιας "καθαρής" αλληλογραφίας χωρίς "σκουπίδια" ξεκίνησε.
Το απόλυτο Φίλτρο Antispam για την εισερχόμενη & εξερχόμενη αλληλογραφία σου είναι εδώ!

Προστάτεψε την επαγγελματική ή προσωπική σου αλληλογραφία από spam, virus & malware scripts με το απόλυτο φίλτρο antispam χωρίς όρια, χωρίς περιορισμούς και χωρίς δεσμεύσεις.

 • Φίλτρο Εισερχόμενης αλληλογραφίας
  Φίλτρο Eξερχόμενης αλληλογραφίας
  Αρχειοθέτηση αλληλογραφίας
  Τι είναι το φίλτρο εισερχόμενης αλληλογραφίας;
  Το φίλτρο εισερχόμενης αλληλογραφίας είναι μία λύση εισόδου η οποία φιλτράρει όλα τα εισερχόμενα email και εξαλείφει τα spam και τους ιούς πριν αυτές οι απειλές προλάβουν να φτάσουν το δίκτυό σου.Οι λύσεις μας φιλτραρίσματος επιτυγχάνουν σχεδόν 100% ποσοστό ακριβείας.
  Γιατί χρειάζεσαι ένα επαγγελματικό φίλτρο εισερχόμενης αλληλογραφίας;
  Σταμάτα να διατρέχεις τον κίνδυνο απειλών της δικτυακής σου υποδομής! Αν τα εισερχόμενά σου είναι γεμάτα με ανεπιθύμητα email κάθε μέρα , τότε αυτό είναι σημάδι ότι χρειάζεσαι μία επαγγελματική λύση φιλτραρίσματος της εισερχόμενης αλληλογραφίας σου . Προστατεύσου πλήρως στα εισερχόμενα σου και πες αντίο στις spam , ιούς και malware απειλές!
  Πως λειτουργεί;
  Nothing easier! Add the domain in the SpamExperts interface, change your MX-records and you're ready to go. With the intuitive SpamPanel interface you are in full control of your email flow.
  Incoming emails are securely analyzed and scanned by the cluster in real time. The unique, self-learning filtering mechanisms quickly understand the emailing behavior so they only get better with time. Any message detected as spam is moved to the quarantine, which you can monitor in the user-friendly SpamPanel, through email-reports or even directly in your email client! No more wasted time in dealing with spam, simply focus your energy on business tasks, while still in full control.
 • Φίλτρο Εισερχόμενης αλληλογραφίας
  Φίλτρο Eξερχόμενης αλληλογραφίας
  Αρχειοθέτηση αλληλογραφίας
  Τι είναι το φίλτρο εξερχόμενης αλληλογραφίας;
  Το φίλτρο εξερχόμενης αλληλογραφίας είναι ένα φίλτρο ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια της φήμης της IT υποδομής σου αλλά και της γραμματοθυρίδας σας που βεβαιώνει ότι όλα τα εξερχόμενα email σου πάντα θα φτάνουν στον προορισμό τους. Αυτή η επαγγελματική λύση δεν αφήνει τα spam και τους ιούς να φύγουν από το δίκτυό σου και προλαμβάνει το να μπει η IP σου σε κάποια blacklist.
  Γιατί χρειάζεσαι ένα επαγγελματικό φίλτρο εξερχόμενης αλληλογραφίας;
  Έχει αποσταλεί ποτέ από το δίκτυό σου κακόβουλο email χωρίς να το γνωρίζεις; Λόγω αδυναμιών δικτύου όπως ασύρματες συνδέσεις χωρίς ασφάλεια ή firewalls που επιτρέπουν σε κάθε συσκευή την μετάδοση εξερχόμενων SMTP ,η ασφάλεια της διαδικτυακής υποδομής σου μπορεί να βρεθεί σε κίνδυνο, επιτρέποντας την αποστολή spam ή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας από το δίκτυό σου χωρίς εσύ να το καταλάβεις ή να το ξέρεις! Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επενδύσεις σε μια επαγγελματική λύση φίλτρου εξερχόμενης αλληλογραφίας . Διατήρησε την καλή φήμη της εταιρεία σου, σταμάτα την αποστολή των spam από το δίκτυό σου και πρόλαβε το ενδεχόμενο να μπείς σε blacklist έτσι ώστε τα email σου να φτάνουν πάντα εκεί έπρεπε να πάνε.
  Πως λειτουργεί;
  Τίποτα ποιο εύκολο! Χρησιμοποίησε απευθείας την υπηρεσία μας φιλτραρίσματος εξερχόμενης αλληλογραφίας ως διακομιστή εξερχόμενης , ή αναδρομολόγησε όλα τα εξερχόμενα email σου από τον υπάρχον mail-server μέσα από τα φίλτρα.Όλα αυτά είναι τεκμηριωμένα και μπορούν να ρυθμιστούν σε λίγα λεπτά. Επιπλέον με το διαισθητικό διαχειριστικό SpamPanel έχεις τον απόλυτο έλεγχο της ροής των email σου.
  Αφού εκτελεστεί , ο μηχανισμός θα φιλτράρει όλα τα εξερχόμενα spam και τους ιούς ,κλειδώνοντας τους λογαριασμούς που βρίσκονται σε κίνδυνο στο δίκτυό σας. Αυτό εξασφαλίζει την παραλαβή των εξερχόμενων email σας , και μέσα από εργαλεία αναφορών, σου επιτρέπει να αντιδράσεις γρήγορα και να εντοπίσεις τις καταχρήσεις των πόρων στο δίκτυό σου.
 • Φίλτρο Εισερχόμενης αλληλογραφίας
  Φίλτρο Eξερχόμενης αλληλογραφίας
  Αρχειοθέτηση αλληλογραφίας
  Τι είναι η αρχειοθέτηση μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας;
  Η αρχειοθέτηση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σου διατηρεί και προστατεύει όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα ηλεκτρονικά μηνύματά σου για να μπορείς να έχεις πρόσβαση αργότερα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ανακτήσεις χαμένα ή από λάθος σβησμένα μηνύματα, να επιταχύνεις τον έλεγχο επέμβασης, να ασφαλίσεις την πνευματική ιδιοκτησία των email και των συνημμένων ακόμα  και σε περίπτωση αντιδικίας αφού σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς το email αποτελεί επίσημο έγγραφο.
  Γιατί χρειάζεσαι αρχειοθέτηση των μηνυμάτων της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σου;
  Ψάχνεις απεγνωσμένα για ένα σημαντικό email από περασμένο χρόνο , αλλά δεν το βρίσκεις και ρισκάρεις να χάσεις μία καλή επιχειρηματική συμφωνία εξαιτίας αυτού; Εξάλειψε ένα τέτοιο ενδεχόμενο με μία επαγγελματική λύση αρχειοθέτησης ηλεκτρονικών μηνυμάτων.Η αρχειοθέτηση email είναι ένα σημαντικό εργαλείο διατήρησης ενός ασφαλούς αντιγράφου ασφαλείας όλων των μηνυμάτων σου όντας ταυτόχρονα συμβατό με την νομοθεσία.
  Την ίδια ώρα , που οι ανταλλαγή email έχει νομική εξουσία και είναι νομικά δεσμευτική ,η συμμόρφωση των κανόνων αλληλογραφίας έχει γίνει μια εξαιρετικά σημαντική έγνοια για τους οργανισμούς.Ως εκ τούτου έχει γίνει υποχρεωτικό σε ορισμένες βιομηχανίες να διατηρούν ένα ασφαλές αντίγραφο και να είναι νομικά συμβατό.
  Πως λειτουργεί;
  Nothing easier! Once your inbound and outbound emails pass our systems for email security purposes, you're just one mouse click away from activating the email archiving services as an extra feature! With the intuitive SpamPanel interface you are in full control of your email archive.

easy Antispam

Φίλτρο Εισερχόμενης και Eξερχόμενης αλληλογραφίας
3,90μήνα
€4,88 έκπτωση 20%
1 μήνας €4,88
3 μήνες €14,64
6 μήνες €29,28
1 χρόνος €52,70
2 έτη €93,69
Αρχειοθέτηση αλληλογραφίας
3,33μήνα
€3,92 έκπτωση 15%
1 χρόνος €41,41
2 έτη €80,00
 • Ανάπτυξη

  Το antispam μπορεί να βασιστεί σε υποδομή συννέφου  ή στη δική σου τοπική υποδομή. Το φίλτρο εξερχόμενης αλληλογραφίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξερχόμενος διακομιστής SMTP (με ταυτοποίηση του χρήστη) ή ως smarthost εγκατάσταση (αναδρομολογεί όλη την εξερχόμενη κίνηση μέσω του συστήματος).
 • Καραντίνα και Αναφορές

  Θες να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή τί ακριβώς έχει συμβεί με την αλληλογραφία σου; Το antispam της Spamexperts μέσω του online διαχειριστικού  panel σου δίνει την ακριβή κατάσταση του κάθε μηνύματος που έχεις λάβει ή έχεις στείλει, αν είναι spam,  αν έχει μπλοκαριστεί, αν έχει χαρακτηριστεί ως spam, κακόβουλο κ.ο.κ. Το μηνύματα που έχουν τεθεί σε καραντίνα μπορείς να τα διαχειριστείς μέσω web. Οι αναφορές για όλα αυτά αποστέλλονται και με PDF ή σε μορφή HTML σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να είσαι πάντα ενημερωμένος για την σωστή και "καθαρή" λειτουργία της προσωπικής ή επαγγελματικής σου αλληλογραφίας.  
 • Ενσωμάτωση και Αυτοματοποίηση

  Όλα τα συστήματα του κατασκευαστή του  Antispam (SpamExperts) εργάζονται χωρίς την ανάγκη κάποια προρύθμισης. Υπάρχουν όμως κι επιπλέον αυτόνομες εφαρμογές όπως modules, addons κλπ που μπορείς να τις ενσωματώσεις σε κάθε μηχανογραφική υποδομή αλλά και κάθε άλλο λογισμικό διαχείρισης email - hosting όπως πχ  το cPanel , το Plesk, DirectAdmin, ISPsystem,  OpenXchange. Κι αν ακόμα έχεις δικό σου σύστημα, τότε το ισχυρό API που διαθέτει η Spamexperts θα σου λύσει τα χέρια.
 • Υποστηριζόμενοι Mail Servers

  Η επαγγελματική λύση φιλτραρίσματος εξερχόμενων του Antispam είναι πλήρως ανεξάρτητη από την υποδομή-αλληλογραφίας και υποστηρίζει κάθε SMTP διακομιστής αλληλογραφίας. Αυτό σημαίνει πως το φίλτρο είναι συμβατό με κάθε εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως πχ  Zimbra , Postfix, Exim, qmail, Lotus και άλλα.
 • Πλήρης υποστήριξη και ενημερώσεις

  Το φανταζόσουν ποτέ ότι όλα θα λειτουργούσαν αυτόματα; Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Το φίλτρο (εισερχομένων & εξερχομένων) λειτουργεί και εξελίσσεται μόνο του, αφού είναι συνδεδεμένο με τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων του κόσμου και ενημερώνεται για κάθε νέο κακόβουλο script που "κυκλοφορεί" και κάθε νέο virus ή κακόβουλο spam ώστε να σε προστατεύει συνεχώς αδιάληπτα.
 • Διαχείριση

  It's easy to manage your incoming email filters! Through the SpamExperts multi-level central web-interface, different permission levels, branding options, and all other functionality including automatic user detection, LDAP support, attachment management, white- and blacklisting tools are readily available.
 • Εκθέσεις και Υποστήριξη

  Το φίλτρο antispam συνδέεται αρρηκτα με διάφορους οργανισμούς για την αντιμετώπιση του προβλήματος SPAM. Φορείς όπως το ARF, το RBL λειτουργούν για να προστατεύουν την διακίνηση της αλληλλογραφίας στο Internet και ταυτόχρονα για να διασφαλίζουν την αξιοπιστία των εταιτικών γραμματοθυρίδων.  Αν χρειάζεσαι βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλήματος που έχει προκύψει με αυτούς τους οργανισμούς λόγω δικού σου SPAM, τότε είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε και να επιλύσουμε τις ερωτήσεις σου γρήγορα και αποτελεσματικά.
 • Ενημερώσεις λογισμικού & Συντήρηση

  Don't waste time administrating your system! Just like our other SpamExperts Email Security services, we fully manage, maintain, monitor and update the Outgoing Filter service for you!
 • Ημερολογιακή  Αρχειοθέτηση

  Το αυτοματοποιημένο σύστημα antispam διατηρεί αντίγραφα όλης της αλληλογραφίας σου, εισερχομένης κι εξερχομένης με τον δικό του κρυπτογραφημένο τρόπο σε ημερολογιακή βάση ώστε να είσαι πάντα ασφαλής αλλά και ταυτόχρονα τυπικός με τους διεθνής κανονισμούς που ορίζουν και απαιτούν την διαφύλαξη της αλληλογραφίας ως επίσημα έγγραφα.
 • Συμμόρφωση στους διεθνείς κανονισμούς

  Με το  antispam είσαι βέβαιος ότι μπορείς να συμμορφωθείς με οποιοδήποτε κανονισμό ορίζουν οι διεθνείς φορείς όπως το  eDiscovery. Επίσης με το webbased περιβάλλον διαχείρισης μπορείς να έχει πρόσβαση στην αποθηκευμένη σου αλληλογραφία ανά πάσα στιγμή και από παντού ακόμα κι όταν οι τοπικές υποδομές του εξυπηρέτησης του email σου είναι εκτός λειτουργίας.
 • Προστασία Δεδομένων

  Ποτέ πια χαμένα δεδομένα. Η υπηρεσία antispam δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών e-mail σου, τα αρχειοθετεί με συμπίεση και κρυπτογράφηση, και προσφέρει αποτελεσματική και ασφαλή προστασία των δεδομένων σου.
 • Αναζήτηση και Ανάκτηση

  Εύκολη αναζήτηση και ανάκτηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης . Το ειδικά σχεδιαμένο σύστημα διαχείρισης των αρχειθετημένων μηνυμάτων  σου επιτρέπει να αναζητάς εύκολα και γρήγορα όποια μηνύματα θέλεις με κριτήρια ανά domain ή ανά email μέσω μιας ποικιλίας παραμέτρων. Με την ίδια ευκολία όμως μπορείς  να ξανα-παραλάβεις τα αποθηκευμένα & κρυπτογραφημένα μηνύματα σε περίπτωση που έχεις χάσει κάποιο ή το έχεις σβήσει από λάθος.
tipos