Domain Marketplace

  Πούλησε και αγόρασε domains easy!

 • Οι πιο δραστήριοι αγοραστές και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο

 • Καταχώρησε την προσφορά σου. Πούλησε παντού

 • Χωρίς προμήθειες,χωρίς κρυφές χρεώσεις

Marketplace

 • Θέλεις να πουλήσεις το domain name σου;

  Η πιο απλή και εύκολη διαδικασία! Μπες στον λογαριασμό σου και επίλεξε το domain που θέλεις να βάλεις στη δημοπρασία. Παρακολούθησε online την εξέλιξη της δημοπρασίας του domain σου μέσα από το controlpanel του λογαριασμού σου.

  Πούλησε domain
 • Θέλεις να αγοράσεις κάποιο domain name;

  Αναζητάς το domain που θες, αλλά μόλις διαπίστωσες πως είναι ήδη κατοχυρωμένο; Τότε δεν έχεις παρά να το αναζητήσεις στο στο μεγαλύτερο παζάρι αγοραπωλησιών για domain names. Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος και δεν χρειάζεται να πληρώσεις καμία συνδρομή.
  Απλά βρες το domain της επιλογής σου και επικοινώνησε απευθείας με τον ιδιοκτήτη του, απλά - γρήγορα - αξιόπιστα!

  Αγόρασε domain
 • Καμία προμήθεια!

  To easy.gr. δε χρεώνει ούτε λαμβάνει προμήθειες και δεν παρεμβαίνει στις οικονομικές συναλλαγές μεταξύ πωλητή και αγοραστή, οι οποίες είναι αποκλειστικά υπό τη δική τους ευθύνη. Η Europlanet, ως επίσημος καταχωρητής, οφείλει να χρεώσει μόνο το τέλος μεταβίβασης στην περίπτωση που αιτηθεί η σχετική πράξη.

 • Kαταχώρηση domain και διαχείριση μέσω control panel με απλά βήματα!

  Μπαίνεις στο λογαριασμό σου από το control panel.
  Επιλέγεις εύκολα το domain που επιθυμείς να καταχωρήσεις στη δημοπρασία.
  συμπλήρωσε την τιμή που επιθυμείς στο σχετικό πεδίο.
  Αν αφήσεις το πεδίο χωρίς τιμή, τότε θα εμφανίζεται στην λίστα χωρίς τιμή και θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν τη δική τους προσφορά. Εάν υπάρχει τιμή, τότε οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον απευθείας.

  Το easy.gr δε μεσολαβεί στην αγοραπωλησία. Οι ενδιαφερόμενοι (πωλητές/αγοραστές) έρχονται σε απευθείας επαφή μεταξύ τους.

  Κάθε αίτημα ενδιαφερόμενου καταγράφεται στο λογαριασμό στο control panel κι έτσι μπορείς να έχεις online όλο το ιστορικό της εξέλιξης της δημοπρασίας του κάθε domain σου ξεχωριστά.

 • Πιο οικονομικά δεν γίνεται!

  Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν στους χρήστες επιπέδου Pro .
  Σε διαφορετική περίπτωση, το κόστος της καταχώρησης ενός domain στον κατάλογο προς πώληση ανέρχεται στα 4 Ευρώ + ΦΠΑ για κάθε ακέραιο έτος.

Με τις νέες μοναδικές υπηρεσίες του easy… βγαίνεις κερδισμένος!

Σελίδα "Υπό κατασκευή"

Eνεργοποίησε άμεσα το domain σου εμφανίζοντας μια σελίδα υπο-κατασκευή.

DNSSEC

Ασφάλισε το Domain σου από κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες, επιθέσεις hackers κ.α. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το Controlpanel.

Site Preview

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να δεις το πώς θα εμφανίζεται το Website σου στους χρήστες μέσα από εικόνες προεπισκόπησης.

GB Cloud Space

Ενας αποκλειστικά δικός σου χώρος στο Cloud για να τον χρησιμοποιείς ως χώρο αποθήκευσης ή backup.

Domain forwarding

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να κατευθύνεις το domain σου σε μία άλλη σελίδα.

FAX Online

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία του Easy Fax για να στείλεις Fax μέσω του λογαριασμού σου από παντού και από κάθε smartphone χωρίς να χρειάζεσαι συσκευή FAX.

Domain For Sale

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να ενεργοποιήσεις άμεσα μία σελίδα στο domain σου παρουσιάζοντάς το ότι είναι "προς πώληση".

Κουπόνι B2B

Σου επιστρέφουμε το 5% του συνολικού ποσού αγορών που θα γίνουν με το κουπόνι αυτό.

Control Panel

Διαχειρίσου με έναν λογαριασμό σε ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης όλες της υπηρεσίες σου αξιόπιστα, γρήγορα και Easy.

Site Builder

Δημιούργησε και σχεδίασε το δικό σου website επιλέγοντας ανάμεσα από εκατοντάδες έτοιμα προσχέδια χωρίς να είσαι ειδικός.

SMS Alert

Ενημερώσου στο κινητό σου για τον χρόνο ανανέωσης των domain σου εντελώς δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να κρατάς δεκάδες σημειώσεις.

DNS

Διαχειρίσου όλες τις εγγραφές του DNS του Domain και σύνδεσέ το με το Blog σου με τον δικό σου Server, τον δικό σου Mailer κ.ο.κ..

Whois extra info

Παρουσίασε για το domain σου τα στοιχεία της επιλογής σου, όπως πχ λογότυπο, τηλέφωνα, διευθύνσεις όταν κάποιος το αναζητά στο εργαλείο Whois.

Domain Privacy

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία Ανωνυμίας και κάνε κρυφά όλα τα στοιχεία των επαφών του domain σου.

Ελεγχος εγκυρότητας

Η Easy θα ελέγξει εάν τα στοιχεία που δηλώνεις συμορφώνονται με τους κανονισμούς κατοχύρωσης Domain της ΕΕΤΤ για domain με κατάληξη .GR

Monitoring

Ελέγξτε την λειτουργία του web hosting σου 24 ώρες το 24ωρο και ενημερώσου πρώτος με SMS για κάθε διακοπή ή δυσλειτουργία.

Joomla Hosting + 10 Templates

Δημιούργησε το δικό σου website και άλλαξέ το όποτε το θελήσεις επιλέγοντας ανάμεσα από 10 έτοιμα προσχέδια βασισμένο στην πλατφόρμα Joomla.

Website Performance

Αύξησε την ταχύτητα εξυπηρέτησης του Website σου χωρίς να αγοράζεις επιπλέον Servers με την χρήση του παγκόσμιου CDN με 30+ POPS.

Protos SEO Tool

Ανέβασε το website σου στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης με απλά βήματα και συμβουλές χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις τους...ειδικούς

Easy:WP Wordpress Managed

Δημιούργησε το δικό σου website και άλλαξέ το όποτε το θελήσεις επιλέγοντας ανάμεσα από 10 έτοιμα προσχέδια βασισμένο στην πλατφόρμα Wordpress

Webmarket Experts

Είσαι επαγγελματίας; Δήλωσε τις δυνατότητές σου και τις υπηρεσίες που παρέχεις, δημιούργησε επιπλέον την σελίδα σου και μπες στον μεγαλύτερο online κατάλογο για υπηρεσίες Internet.
tipos