Αναζήτησε στοιχεία για το domain

Αποτέλεσμα αναζήτησης
 
 
 
 
Τί είναι το Whois?

Κατά τη διαδικασία κατοχύρωσης ενός domain name δια μέσου ενός καταχωρητή θα σου ζητηθούν προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας. Αυτά αφορούν στον ιδιοκτήτη, στον τεχνικό υπεύθυνο, στον υπεύθυνο χρέωσης και στον διαχειριστή. Τα στοιχεία αυτά καταχωρούνται στη βάση δεδομένων WHOIS. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία κατοχύρωσης και εμφανιστεί το domain σου στην λίστα αποτελεσμάτων του Whois , τότε όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι δημόσια διαθέσιμα σε όποιον επιλέγει το domain σου χρησιμοποιώντας το εργαλείο αναζήτησης WHOIS.

Τo εργαλείο Whois χρησιμοποιείται από διάφορους φορείς και υπηρεσίες για: Ελεγχο της ημερομηνίας λήξης του εκάστοτε domain Επιβεβαίωση κυριότητας κατά την διαδικασία μεταβίβασης από τους καταχωρητές Διερεύνηση εγκληματικών ενεργειών από Δημόσιες αρχές

H Europlanet ως εγκεκριμένος καταχωρητής domain names, πρέπει να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις δεδομένων WHOIS που ορίζονται από τον ICANN αναφορικά με τις καταλήξεις .com, .net, .org, .biz, .info, .tv, .mobi καθώς από τα υπόλοιπα Μητρώα .EU & .GR.

Ειδικά για το Μητρώο .GR

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων), τα στοιχεία των επαφών των domain names είναι κρυφά και δεν παρουσιάζονται στην αναζήτηση του εργαλείου Whois. Για τους παραπάνω όμως λόγους που απαιτούνται από το διεθνή κανονισμό, τα μόνα στοιχεία που παρουσιάζονται στο εργαλείο Whois για τα domain με κατάληξη .gr είναι: Ημερομηνία καταχώρησης Ημερομηνία λήξης Αρμόδιος Καταχωρητής

Ειδικά για το Μητρώο .EU

Σύμφωνα με τον κανονισμό της EURid τα στοιχεία των επαφών του domain είναι δημόσια εμφανή στο εργαλείο Whois μόνο στην περίπτωση που αφορούν σε εταιρία. Στην περίπτωση που τα στοιχεία αφορούν σε ιδιώτη, τότε εμφανίζεται μόνο το email και το τηλ. επικοινωνίας.

Με τις νέες μοναδικές υπηρεσίες του easy… βγαίνεις κερδισμένος!

Σελίδα "Υπό κατασκευή"

Eνεργοποίησε άμεσα το domain σου εμφανίζοντας μια σελίδα υπο-κατασκευή.

DNSSEC

Ασφάλισε το Domain σου από κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες, επιθέσεις hackers κ.α. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το Controlpanel.

Site Preview

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να δεις το πώς θα εμφανίζεται το Website σου στους χρήστες μέσα από εικόνες προεπισκόπησης.

GB Cloud Space

Ενας αποκλειστικά δικός σου χώρος στο Cloud για να τον χρησιμοποιείς ως χώρο αποθήκευσης ή backup.

Domain forwarding

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να κατευθύνεις το domain σου σε μία άλλη σελίδα.

FAX Online

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία του Easy Fax για να στείλεις Fax μέσω του λογαριασμού σου από παντού και από κάθε smartphone χωρίς να χρειάζεσαι συσκευή FAX.

Domain For Sale

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να ενεργοποιήσεις άμεσα μία σελίδα στο domain σου παρουσιάζοντάς το ότι είναι "προς πώληση".

Κουπόνι B2B

Σου επιστρέφουμε το 5% του συνολικού ποσού αγορών που θα γίνουν με το κουπόνι αυτό.

Control Panel

Διαχειρίσου με έναν λογαριασμό σε ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης όλες της υπηρεσίες σου αξιόπιστα, γρήγορα και Easy.

Site Builder

Δημιούργησε και σχεδίασε το δικό σου website επιλέγοντας ανάμεσα από εκατοντάδες έτοιμα προσχέδια χωρίς να είσαι ειδικός.

SMS Alert

Ενημερώσου στο κινητό σου για τον χρόνο ανανέωσης των domain σου εντελώς δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να κρατάς δεκάδες σημειώσεις.

DNS

Διαχειρίσου όλες τις εγγραφές του DNS του Domain και σύνδεσέ το με το Blog σου με τον δικό σου Server, τον δικό σου Mailer κ.ο.κ..

Whois extra info

Παρουσίασε για το domain σου τα στοιχεία της επιλογής σου, όπως πχ λογότυπο, τηλέφωνα, διευθύνσεις όταν κάποιος το αναζητά στο εργαλείο Whois.

Domain Privacy

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία Ανωνυμίας και κάνε κρυφά όλα τα στοιχεία των επαφών του domain σου.

Ελεγχος εγκυρότητας

Η Easy θα ελέγξει εάν τα στοιχεία που δηλώνεις συμορφώνονται με τους κανονισμούς κατοχύρωσης Domain της ΕΕΤΤ για domain με κατάληξη .GR

Monitoring

Ελέγξτε την λειτουργία του web hosting σου 24 ώρες το 24ωρο και ενημερώσου πρώτος με SMS για κάθε διακοπή ή δυσλειτουργία.

Joomla Hosting + 10 Templates

Δημιούργησε το δικό σου website και άλλαξέ το όποτε το θελήσεις επιλέγοντας ανάμεσα από 10 έτοιμα προσχέδια βασισμένο στην πλατφόρμα Joomla.

Website Performance

Αύξησε την ταχύτητα εξυπηρέτησης του Website σου χωρίς να αγοράζεις επιπλέον Servers με την χρήση του παγκόσμιου CDN με 30+ POPS.

Protos SEO Tool

Ανέβασε το website σου στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης με απλά βήματα και συμβουλές χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις τους...ειδικούς

Easy:WP Wordpress Managed

Δημιούργησε το δικό σου website και άλλαξέ το όποτε το θελήσεις επιλέγοντας ανάμεσα από 10 έτοιμα προσχέδια βασισμένο στην πλατφόρμα Wordpress

Webmarket Experts

Είσαι επαγγελματίας; Δήλωσε τις δυνατότητές σου και τις υπηρεσίες που παρέχεις, δημιούργησε επιπλέον την σελίδα σου και μπες στον μεγαλύτερο online κατάλογο για υπηρεσίες Internet.
tipos