Δωρεάν Υπηρεσίες για κάθε domain.

 • Αυτόματη ενεργοποίηση μέσω του Myeasy

 • Εύκολο και δωρεάν σύστημα διαχείρισης

 • Αμεση & εξειδικευμένη υποστήριξη

Αυτόματη ανανέωση
Δυναμικό Web Hosting
Domain For Sale
Σελίδα "Υπό κατασκευή"
Site Preview
Site Builder
Marketplace
Domain Forwarding
DNSSEC
SMS alert
DNS4FREE
Myeasy™

 • Αυτόματη ανανέωση…κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

  Επίλεξε πόσες μέρες πριν την λήξη του κάθε domain θέλεις το σύστημα να δοκιμάσει να ανανεώσει αυτόματα τον χρόνο λήξης του. Ο χρόνος ανανέωσης υπολογίζεται αυτόματα κάθε φορά στον ελάχιστο επιτρεπόμενο χρόνο που ορίζει το εκάστοτε Μητρώο.

  Η υπηρεσία χρησιμοποιεί Credits για την ανανέωση και υπολογίζει το κόστος σύμφωνα με την τρέχουσα έκπτωση της καρτέλας. Εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμα Credits την ημέρα της εντολής ανανέωσης, η ανανέωση δεν πραγματοποιείται.

  Η μη έγκαιρη ανανέωση ενός domain σημαίνει πως το domain τίθεται σε κατάσταση καραντίνας από 15 έως 45 ημέρες μετά την λήξη του με αποκλειστικό δικαίωμα επαναφοράς του από τον ίδιο ιδιοκτήτη. Ανάλογα με το domain υπάρχει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για την επαναφορά του πέραν των τελών ανανέωσης. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το control panel.

 • Δυναμικό Web Hosting… για απαιτητικά Website!

  Το easy.gr τώρα σου προσφέρει ένα δυναμικό Webhosting πακέτο (mini pack linux usa backbone) που είναι ικανό να φιλοξενήσει το website σου… μαζί με όλες τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει αυτό. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το control panel.

  Η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν για τους χρήστες επιπέδου PRO

 • Domain For Sale…
  πωλείται όπως είναι κατοχυρωμένο!

  Ενεργοποίησε άμεσα μία σελίδα στο domain σου, δείχνοντας πως είναι προς πώληση. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το control panel.

 • Σελίδα "Υπό κατασκευή"

  Eνεργοποίησε άμεσα το domain σου δείχνοντας μια σελίδα υπο-κατασκευή. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το Controlpanel.

 • Site Preview… δες το πριν απ’ όλους!

  Δες σε προεπισκόπηση το website σου όπως αυτό έχει καταγραφεί και έχει αποθηκευτεί, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στους Cache Servers της Europlanet. Η προεπισκόπηση της υπηρεσίας είναι διαθέσιμη μέσα από το control panel.

 • Site Builder… do it yourself!

  Νομίζεις ότι το να στήσεις ένα site μόνος σου, είναι ακατόρθωτο; Ξεκίνησε να δημιουργείς το δικό σου website με απλές κινήσεις από τον υπολογιστή σου. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά στήνεις τις σελίδες σου χάρη στο εύκολο-προς-χρήση Sitebuilder σύστημα του easy.gr εφόσον το hosting σου εξυπηρετείται από τους server μας. Διάλεξε ανάμεσα από εκατοντάδες έτοιμα επαγγελματικά προσχέδια ανά δραστηριότητα ή κατηγορία και προσωποποίησέ το σύμφωνα με το γούστο και τις online ανάγκες σου!.

  Η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν για τους χρήστες επιπέδου PRO

 • Marketplace… το μεγαλύτερο online «παζάρι» αγοραπωλησίας domain name!

  Η υπηρεσία Marketplace τοποθετεί αυτόματα το domain που θέλεις να πουλήσεις, στο μεγαλύτερο online σύστημα αγοραπωλησιών domain του easy.gr. Το easy.gr δεν λαμβάνει κάποια προμήθεια για την πώληση. Κάθε εκδήλωση ενδιαφέροντος καταγράφεται αυτόματα στο ιστορικό του Marketplace και μπορείς να το δεις και να το διαχειριστείς, ανά πάσα στιγμή, μέσα από την καρτέλα σου στο control panel.

  Η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν για τους χρήστες επιπέδου PRO

 • Domain Forwarding… και το ‘στειλες!

  Ενεργοποίησε την υπηρεσία Domain Forwarding και ανακατεύθυνε το website σου σε μία άλλη σελίδα. Με τον τρόπο αυτό, οποιοσδήποτε πληκτρολογεί στον web browser το site σου αυτομάτως το σύστημα θα τον μεταφέρει εκεί που έχεις ζητήσει να γίνει η ανακατεύθυνση. Η ενεργοποίηση γίνεται εύκολα και απλά μέσα από το control panel.

 • DNSSEC… και μην φοβάσαι τίποτα!

  Προστάτεψε τα Domain σου από κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες, επιθέσεις hacker κ.α. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται απλά, μέσα από το control panel.

 • SMS...alert

  Τώρα με το νούμερο του κινητού σου, μπορείς να λαμβάνεις ενημέρωση για τη λήξη του Domain σου. Η ενημέρωση έρχεται μέσω SMS, προκειμένου να μην ξεχάσεις να το ανανεώσεις εγκαίρως. Η μη έγκαιρη ανανέωση ενός domain σημαίνει πως το domain τίθεται σε κατάσταση «καραντίνας» από 15 έως 45 ημέρες (ανάλογα με το εκάστοτε Μητρώο), με αποκλειστικό δικαίωμα επαναφοράς του από τον ίδιο ιδιοκτήτη. Ανάλογα με το domain υπάρχει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για την επαναφορά.
  Η αποστολή ενός SMS γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χρησιμοποιώντας τα χρήματα που έχεις κερδίσει από τις κατοχυρώσεις, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να αγοράσεις επιπλέον SMS για να λάβεις ενημέρωση και σε άλλα κινητά και μάλιστα σε διαφορετικές ημέρες και ώρες της επιλογής σου. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το Controlpanel.

 • DNS4FREE… όλα από εδώ!

  Χρησιμοποίησε το προηγμένο control panel του easy.gr και ρύθμισε εύκολα και απλά όλες τις εγγραφές του DNS του Domain σου, ανεξάρτητα από τον καταχωρητή σου. Η ενεργοποίηση της πρωτοποριακής υπηρεσίας γίνεται από το control panel.

 • myeasy… πιο easy δεν γίνεται!

  Ένα control panel με ενιαία διαχείριση για όλες τις υπηρεσίες.
  DOMAIN - HOSTING - WEBSITE - THΛΕΦΩΝΙΑ.
  Τώρα η διαχείρισή τους… έγινε διασκέδαση!

tipos