Whois extra Info

Καταχώρησε τα στοιχεία που εσύ θέλεις να εμφανίζονται στο
Domain σου μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία του Whois

  • Άμεση εμφάνιση των καταχωρημένων στοιχείων

  • Online σύνδεση με όλα τα Μητρώα (.GR, .EU, .COM)

  • Επιλεκτική καταχώρηση στοιχείων (όνομα, τηλ, λογότυπο κ.α.)

Whois Extra Info

Δύο λέξεις για το Whois
Κάθε domain name εμπεριέχει προσωπικά στοιχεία του ιδιοκτήτη, του διαχειριστή, του τεχνικού αλλά και του υπεύθυνου χρέωσης. Για να μπορέσει κάποιος χρήστης να δει τα στοιχεία αυτά, αρκεί να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη λειτουργία Whois μέσα από οποιοδήποτε website καταχωρητή σε όλο τον κόσμο. Τα δεδομένα αυτά αποθηκεύονται στα Μητρώα και είναι διαθέσιμα σε όλους. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η διαφάνεια και η αξιοπιστία των Μητρώων. Με την επιπλέον χρεώσιμη υπηρεσία της απόκρυψης αυτών των στοιχείων, ο χρήσης μπορεί να διατηρήσει κρυφά τα παραπάνω στοιχεία του που σχετίζονται με το εκάστοτε domain name.

Ειδικά για το Ελληνικό Whois
Στην περίπτωση των domain με κατάληξη .GR, ισχύει εξ' ορισμού η απόκρυψη των στοιχείων σύμφωνα με απόφαση της Ε.Ε.Τ.Τ.
Ακόμα δηλαδή κι αν κάποιος χρήστης θέλει να εμφανίζονται τα στοιχεία του ελεύθερα στις αναζητήσεις του εργαλείου Whois, αυτό δεν είναι εφικτό.

Γιατί Whois Extra Info
Το Whois Extra Info ως μια καινοτόμα υπηρεσία, ήρθε για να σου δώσει ΣΗΜΕΡΑ αυτήν ακριβώς την δυνατότητα. Να παρουσιάζεις δηλαδή ΕΣΥ τα στοιχεία της επιλογής σου για όλα τα domain σε όλες τις καταλήξεις που σου παρέχονται μέσα από το ισχυρό Controlpanel του easy ακόμα κι αν πρόκειται για Domain με κατάληξη .GR.

Η επιλογή των στοιχείων δεν αφορά απαραίτητα στα προσωπικά δεδομένα του Domain αλλά σε οτιδήποτε θέλεις να παρουσιάζεται για το Domain αυτό στην ειδική θέση που έχουμε δημιουργήσει δίπλα από το αποτέλεσμα του εργαλείου Whois. Αυτό περιλαμβάνει λογότυπο, κείμενο, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ
Έτσι, μπορείς τώρα πια ακόμα και να διαφημίζεις κάποια υπηρεσία που διαθέτει το συγκεκριμένο domain ή απλά να εμφανίζεται ένας υπεύθυνος διαχειριστής για την περίπτωση που θέλει κάποιος να επικοινωνήσει μαζί σου για τον οποιοδήποτε λόγο.

Η υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για ένα έτος με το κουπόνι WHOISFREE.

Στιγμιότυπο απεικόνισης του Whois Extra Info
για το domain: athensliving.gr
Πώς ενεργοποιείται
Η συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μέσα από το myeasy™ και αφορά σε domain που βρίσκονται στην διαχείρισή σου. Για τον λόγο αυτό, αν διαχειρίζεσαι κι άλλα domain σε άλλους καταχωρητές, μετάφερέ τα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στην καρτέλα σου στο easy και κέρδισε όχι μόνο εκπτώσεις και πλεονεκτήματα αλλά και μια σειρά από μοναδικές υπηρεσίες και δυνατότητες.

Αναζήτησε τα στοιχεία ενός domain.

Αναζήτησε το domain που θέλεις π.χ. easy.gr
Αναζήτηση

Με τις νέες μοναδικές υπηρεσίες του easy… βγαίνεις κερδισμένος!

Σελίδα "Υπό κατασκευή"

Eνεργοποίησε άμεσα το domain σου εμφανίζοντας μια σελίδα υπο-κατασκευή.

DNSSEC

Ασφάλισε το Domain σου από κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες, επιθέσεις hackers κ.α. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το Controlpanel.

Site Preview

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να δεις το πώς θα εμφανίζεται το Website σου στους χρήστες μέσα από εικόνες προεπισκόπησης.

GB Cloud Space

Ενας αποκλειστικά δικός σου χώρος στο Cloud για να τον χρησιμοποιείς ως χώρο αποθήκευσης ή backup.

Domain forwarding

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να κατευθύνεις το domain σου σε μία άλλη σελίδα.

FAX Online

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία του Easy Fax για να στείλεις Fax μέσω του λογαριασμού σου από παντού και από κάθε smartphone χωρίς να χρειάζεσαι συσκευή FAX.

Domain For Sale

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να ενεργοποιήσεις άμεσα μία σελίδα στο domain σου παρουσιάζοντάς το ότι είναι "προς πώληση".

Κουπόνι B2B

Σου επιστρέφουμε το 5% του συνολικού ποσού αγορών που θα γίνουν με το κουπόνι αυτό.

Control Panel

Διαχειρίσου με έναν λογαριασμό σε ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης όλες της υπηρεσίες σου αξιόπιστα, γρήγορα και Easy.

Site Builder

Δημιούργησε και σχεδίασε το δικό σου website επιλέγοντας ανάμεσα από εκατοντάδες έτοιμα προσχέδια χωρίς να είσαι ειδικός.

SMS Alert

Ενημερώσου στο κινητό σου για τον χρόνο ανανέωσης των domain σου εντελώς δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να κρατάς δεκάδες σημειώσεις.

DNS

Διαχειρίσου όλες τις εγγραφές του DNS του Domain και σύνδεσέ το με το Blog σου με τον δικό σου Server, τον δικό σου Mailer κ.ο.κ..

Whois extra info

Παρουσίασε για το domain σου τα στοιχεία της επιλογής σου, όπως πχ λογότυπο, τηλέφωνα, διευθύνσεις όταν κάποιος το αναζητά στο εργαλείο Whois.

Domain Privacy

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία Ανωνυμίας και κάνε κρυφά όλα τα στοιχεία των επαφών του domain σου.

Ελεγχος εγκυρότητας

Η Easy θα ελέγξει εάν τα στοιχεία που δηλώνεις συμορφώνονται με τους κανονισμούς κατοχύρωσης Domain της ΕΕΤΤ για domain με κατάληξη .GR

Monitoring

Ελέγξτε την λειτουργία του web hosting σου 24 ώρες το 24ωρο και ενημερώσου πρώτος με SMS για κάθε διακοπή ή δυσλειτουργία.

Joomla Hosting + 10 Templates

Δημιούργησε το δικό σου website και άλλαξέ το όποτε το θελήσεις επιλέγοντας ανάμεσα από 10 έτοιμα προσχέδια βασισμένο στην πλατφόρμα Joomla.

Website Performance

Αύξησε την ταχύτητα εξυπηρέτησης του Website σου χωρίς να αγοράζεις επιπλέον Servers με την χρήση του παγκόσμιου CDN με 30+ POPS.

Protos SEO Tool

Ανέβασε το website σου στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης με απλά βήματα και συμβουλές χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις τους...ειδικούς

Easy:WP Wordpress Managed

Δημιούργησε το δικό σου website και άλλαξέ το όποτε το θελήσεις επιλέγοντας ανάμεσα από 10 έτοιμα προσχέδια βασισμένο στην πλατφόρμα Wordpress

Webmarket Experts

Είσαι επαγγελματίας; Δήλωσε τις δυνατότητές σου και τις υπηρεσίες που παρέχεις, δημιούργησε επιπλέον την σελίδα σου και μπες στον μεγαλύτερο online κατάλογο για υπηρεσίες Internet.
tipos