Αυτοματισμοί και ευκολίες

Το νέο Σύστημα Διαχείρισης… είναι EASY!

Με την 30ετή εμπειρία μας στη διαχείριση των υπηρεσιών Hosting & Domain, καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι εντελώς μοναδικό, πρωτοποριακό και ταυτόχρονα εύκολο στη χρήση… το Easy.gr! Ένα Control Panel, με το οποίο μπορείς πλέον εύκολα και απλά να διαχειριστείς όλες τις υπηρεσίες και τα δικτυακά προϊόντα που αφορούν στο Domain, το Website, το Ηosting και την Τηλεφωνία. Με τεχνολογία και φιλοσοφία που αποτέλεσε πρότυπο σχεδιασμού πολλών άλλων καταχωρητών που ακολούθησαν, το Easy.gr είναι ένα πραγματικό εργαλείο δουλειάς που κυριολεκτικά σου λύνει τα χέρια, με την ευκολία και τη λειτουργικότητά του. Η ασφάλεια και η επεκτασιμότητά του Easy.gr σε εφαρμογές γραφείου το καθιστούν τον καθημερινό σου συνεργάτη σε κάθε είδους ηλεκτρονική υπηρεσία, που σκοπό έχει να σου απλουστεύσει την «ηλεκτρονική» ζωή, δίνοντάς σου τη σιγουριά της ασφάλειας και της σταθερότητας. Με δεκάδες νέες υπηρεσίες, αυτόματες λειτουργίες, ταχύτατες διεργασίες, οργανωτικές δομές, κουπόνια κι εκπτώσεις το Easy.gr είναι η αγαπημένη «γωνιά» του προσωπικού σου γραφείου!
DOMAIN HOSTING WEBSITE TELEPHONY
SSL Ασφάλεια 1024bit & 2πλός έλεγχος πρόσβασης
 • Έχεις ήδη λογαριασμό στo easy.gr

  *Email
  *Password
  Ο κωδικός πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα γράμμα και έναν αριθμό. Επίσης πρέπει να είναι από 6 χαρακτήρες έως 19 χαρακτήρες.
 • Δεν έχεις λογαριασμό;

  Δημιούργησε τον λογαριασμό σου & κέρδισε!

  - Εύκολες & Γρήγορες πληρωμές

  - Ενιαία διαχείριση από ένα controlpanel.

  - On-line διαχείριση των επαφών σου.

  - Εκπτώσεις & Κουπόνια

  - Αυτοματισμούς και Ευκολίες χωρίς όρια.

  ή
  Κάνε εγγραφή χρησιμοποιώντας:
  *Όνοματεπώνυμο
  *Email
  *Password
  Ο κωδικός πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα γράμμα και έναν αριθμό. Επίσης πρέπει να είναι από 6 χαρακτήρες έως 19 χαρακτήρες.
  θελω να λαμβάνω προσφορές κι ενημερώσεις για νέα προϊόντα του easy.gr

Με τις νέες μοναδικές υπηρεσίες του easy… βγαίνεις κερδισμένος!

Σελίδα "Υπό κατασκευή"

Eνεργοποίησε άμεσα το domain σου εμφανίζοντας μια σελίδα υπο-κατασκευή.

DNSSEC

Ασφάλισε το Domain σου από κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες, επιθέσεις hackers κ.α. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το Controlpanel.

Site Preview

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να δεις το πώς θα εμφανίζεται το Website σου στους χρήστες μέσα από εικόνες προεπισκόπησης.

GB Cloud Space

Ενας αποκλειστικά δικός σου χώρος στο Cloud για να τον χρησιμοποιείς ως χώρο αποθήκευσης ή backup.

Domain forwarding

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να κατευθύνεις το domain σου σε μία άλλη σελίδα.

FAX Online

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία του Easy Fax για να στείλεις Fax μέσω του λογαριασμού σου από παντού και από κάθε smartphone χωρίς να χρειάζεσαι συσκευή FAX.

Domain For Sale

Με την υπηρεσία αυτή μπορείς να ενεργοποιήσεις άμεσα μία σελίδα στο domain σου παρουσιάζοντάς το ότι είναι "προς πώληση".

Κουπόνι B2B

Σου επιστρέφουμε το 5% του συνολικού ποσού αγορών που θα γίνουν με το κουπόνι αυτό.

Control Panel

Διαχειρίσου με έναν λογαριασμό σε ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης όλες της υπηρεσίες σου αξιόπιστα, γρήγορα και Easy.

Site Builder

Δημιούργησε και σχεδίασε το δικό σου website επιλέγοντας ανάμεσα από εκατοντάδες έτοιμα προσχέδια χωρίς να είσαι ειδικός.

SMS Alert

Ενημερώσου στο κινητό σου για τον χρόνο ανανέωσης των domain σου εντελώς δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να κρατάς δεκάδες σημειώσεις.

DNS

Διαχειρίσου όλες τις εγγραφές του DNS του Domain και σύνδεσέ το με το Blog σου με τον δικό σου Server, τον δικό σου Mailer κ.ο.κ..

Whois extra info

Παρουσίασε για το domain σου τα στοιχεία της επιλογής σου, όπως πχ λογότυπο, τηλέφωνα, διευθύνσεις όταν κάποιος το αναζητά στο εργαλείο Whois.

Domain Privacy

Χρησιμοποίησε την υπηρεσία Ανωνυμίας και κάνε κρυφά όλα τα στοιχεία των επαφών του domain σου.

Ελεγχος εγκυρότητας

Η Easy θα ελέγξει εάν τα στοιχεία που δηλώνεις συμορφώνονται με τους κανονισμούς κατοχύρωσης Domain της ΕΕΤΤ για domain με κατάληξη .GR

Monitoring

Ελέγξτε την λειτουργία του web hosting σου 24 ώρες το 24ωρο και ενημερώσου πρώτος με SMS για κάθε διακοπή ή δυσλειτουργία.

Joomla Hosting + 10 Templates

Δημιούργησε το δικό σου website και άλλαξέ το όποτε το θελήσεις επιλέγοντας ανάμεσα από 10 έτοιμα προσχέδια βασισμένο στην πλατφόρμα Joomla.

Website Performance

Αύξησε την ταχύτητα εξυπηρέτησης του Website σου χωρίς να αγοράζεις επιπλέον Servers με την χρήση του παγκόσμιου CDN με 30+ POPS.

Protos SEO Tool

Ανέβασε το website σου στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης με απλά βήματα και συμβουλές χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις τους...ειδικούς

Easy:WP Wordpress Managed

Δημιούργησε το δικό σου website και άλλαξέ το όποτε το θελήσεις επιλέγοντας ανάμεσα από 10 έτοιμα προσχέδια βασισμένο στην πλατφόρμα Wordpress

Webmarket Experts

Είσαι επαγγελματίας; Δήλωσε τις δυνατότητές σου και τις υπηρεσίες που παρέχεις, δημιούργησε επιπλέον την σελίδα σου και μπες στον μεγαλύτερο online κατάλογο για υπηρεσίες Internet.
tipos